Devos Agri: betaalbare, duurzame landbouwmachines !

Beste klanten,

Vanaf 18 maart 12.00u tot 5 april werken wij achter gesloten deuren.

•De bureau's en de werkplaats zijn helemaal ̀afgesloten voor derden
•Telefonisch zijn wij uiteraard wel nog steeds bereikbaar.
•Onderdelen kunnen afgehaald worden aan de deur na telefonisch contact.
• Machines kunnen binnengebracht worden voor herstelling na telefonisch contact.

Wij vertrouwen op iedereen zijn gezond verstand en hopen dat we dit virus
samen snel klein krijgen. Bedankt voor het begrip en bescherm jezelf en je naasten!

#samentegenCorona


 

Welkom op de website van DEVOS AGRI. ( België) Als fabrikant van verschillende soorten landbouwmachines willen wij U via deze weg kennis laten maken met ons fabrikatieprogramma en onze mogelijkheden. Sinds enkele jaren zijn wij een sterk groeiend bedrijf in de wereld van de landbouwmachines, mede door onze groei op de internationale markt. Ons uiterst performant machinepark laat ons toe op economisch verantwoorde wijze zeer betaalbare en bijzonder degelijke machines op de markt te brengen en dit dank zij ons gedreven team van competente medewerkers. Aangezien wij onze machines volledig in eigen beheer bouwen hebben wij tevens de mogelijkheden om uitvoeringen die afwijken van onze standaards op wens van de klant te bouwen. 

 


Grote ontwerpen vragen aangepaste constructies

Naarmate ons assortiment landbouwmachines groeit, en daarbij ook de omvang van de machines, zijn we overgegaan tot de aanschaf van een grotere spuitcabine. Zo is het eenvoudiger geworden om vb. een mengwagen, een dierenwagen of een platte wagen te natlakken. Zo kunnen we kwaliteit blijven garanderen, ook op de afwerking van uw landbouwwerktuig!

Een eerste laag in standaard wit zorgt dat de volledige machine een volledige dekking krijgt. Het tweede en finale eindkleur constrasteert met deze witte standaardlaag, waardoor een volledige, dubbele lakdekking gegarandeerd blijft.

Eigenschappen:

Breedte: 5.5 m
Hoogte : 5.4 m
Lengte : 13.5 m

Aantal kleuren: 8 standaardkleuren kunnen onbeperkt en onmiddellijk gewisseld worden.

 

 

X